Play Attention igre

Play Attention kognitivne igre
Sljedećih 6 igara dolazi u standardnom Play Attention paketu, a odnose se na vježbanje kognitivnih vještina. Svaka igra trenira određenu kognitivnu vještinu koja je kod osoba s problemom održavanje pažnje nedovoljno razvijena.

Izdržljivost pažnje
Ova igra će vas naučiti kako usmjeriti i održati pažnju. Naučit ćete kako razviti usmjeravanje pažnje na nisko stimulirajuće aktivnosti na duži period vremena.

Vizualno praćenje
Vizualno praćenje naučit će vas održavati pažnju dok vizualno pratite objekte i osobe koje se nasumično kreću. Ova igra može pomoći u razredu, tj. u praćenju nastave dok se učitelj/učiteljica kreće po razredu.

Usmjerenost na zadatak
Ova vježba uči vas kako što brže započeti zadatak i ostati fokusiran sve dok aktivnost ne završi, što osobama koje se muče s održavanjem pažnje nije uvijek lako.

Diskriminativno procesiranje
Naučit će vas kako primiti različite dijelove informacija i prepoznati što je bitno, a što možete ignorirati.

Kratkoročno pamćenje
Uči vas kako procesirati informacije (vizualne i auditivne) i zadržati ih dovoljno dugo u kratkoročnom pamćenju. Ova vježba pomaže u razvijanju vještine pamćenja datuma, imena, popisa i raznih činjenica.

Transfer (most)
Završavanje zadataka je vještina koju svi mogu usavršiti, bilo da imaju ADD/ADHD ili neki od problema u učenju. Taj zadatak može biti domaća zadaća, plaćanje računa ili čišćenje. Možete naučiti kako završiti bilo koji zadatak u što kraćem vremenskom roku.

DODATNE PLAY ATTENTION IGRE
Play Attention savjetnici mogu vam kroz razgovor predložiti koje od sljedećih igara bi vam mogle najviše koristiti.

Auditorno procesiranje (52,00 EUR/391,79 HRK)

Razvija mogućnost praćenja uputa. Vaš zadatak je postupno povećavati broj auditivnih sljedova informacija koje možete primiti, procesirati i kasnije koristiti. Dostupne su 4 različite igrice. Svaka osigurava različite lokacije i informacije, ovisno o kategoriji igre  – kod kuće, u uredu ili u školi.

Okulomotorna koordinacija (52,00 EUR/391,79 HRK)
Ova igra jača neuronsku mrežu koja je najbitnija za okulomotornu koordinaciju. Poboljšava vještine koje su nam svakodnevno potrebne, kao što je pisanje, razni sportovi, korištenje tipkovnice i druge vještine koje zahtijevaju razvijene motoričke sposobnosti.

 Spacijalno pamćenje (52,00 EUR/391,79 HRK)
Pomaže vam zapamtiti gdje ste ostavili ključeve ili mobitel. Ova igra razvija prostorno pamćenje, koje je potrebno kako biste se lakše snašli u prostoru i kako biste zapamtili gdje ste ostavili stvari.

Socijalne vještine (82,00 EUR/617,82 HRK)

Socijalne vještine obično nedostaju osobama koje imaju problema s pažnjom. Ova igra vas uči kako prepoznati i uzvratiti na interpersonalne informacije i znakove.

Radno pamćenje (52,00 EUR/391,79 HRK)
U ovoj igri razvijate mogućnost zadržavanja i korištenja informacija koje su potrebne kako biste obavili složeni zadatak kao što je rasuđivanje, razumijevanje i učenje.

Motoričke sposobnosti (82,00 EUR/617,82 HRK)
Ovo je uzbudljiva nova igra u kojoj pomažete čarobnjaku izgraditi dvorac. Kao i u drugim Play Attention igricama, i u ovoj vaš um postaje miš ili joystick!

Matematičke igre:

  • Zbrajanje prvi razred (27,00 EUR/203,43 HRK)
  • Oduzimanje prvi razred (27,00 EUR/203,43 HRK)
  • Zbrajanje drugi razred (27,00 EUR/203,43 HRK)
  • Oduzimanje drugi razred (27,00 EUR/203,43 HRK)

Kroz ovu igru omogućeno vam je vježbanje matematičkih zadataka, no samo onda kada ste potpuno koncentrirani na zadatak.

Lotus: (52,00 EUR/391,79 HRK)

Igra u kojoj trenirate usredotočiti svjesnost i pažnju. Više možete saznati ovdje.

Tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK