Play Attention edukacija i certifikat

Na edukaciji se polaznicima približava filozofija i rad na Play Attention-u te se uči kako najefikasnije koristiti uređaj i software koji dolazi uz uređaj.

Edukaciju održavamo online putem Zoom ili Teams aplikacije i traje otprilike 3 sata. Jednostavnost cijelog Sustava učenja Play Attention omogućuje da na edukaciji mogu sudjelovati svi i nije ograničena samo na određenu struku. Stoga, edukacija je namijenjena učiteljima, profesorima, edukacijskim rehabilitatorima i stručnoj službi, ali i roditeljima i osobama koje razmatraju uvođenje Play Attention sustava u svakodnevicu djeteta.

Više puta godišnje održavamo javnu online edukaciju nakon koje svi sudionici dobivaju certifikat. Termine tih edukacija objavljujemo minimalno 3 tjedna prije početka istih.

Razne ustanove i organizacije mogu za potrebe svojih stručnih suradnika organizirati online edukaciju po dogovorenom terminu nakon koje određeni broj učesnika dobiva certifikat. Edukaciju je moguće proći i individualno.

Za više informacija molimo da nas kontaktirate.

Certifikat

Nakon edukacije od 3 sata sudionik dobiva certifikat u .pdf formatu s rednim brojem.

Certifikat za ustanove

Edukaciju za izdavanje certifikata za ustanove organiziramo po dogovoru s ustanovama nakon koje određeni broj sudionika dobiva certifikat. Certifikat za ustanove naznačuje da je ta ustanova prošla edukaciju od minimum 3 sata te da u svojem radu provodi tretmane Play Attention. Ovdje možete vidjeti primjerak certifikata za ustanovu i web verziju certifikata koji se može staviti na web stranicu ustanove.
Play Attention Online Edukacija

Sljedeću Play Attention Online Edukaciju održavamo 10.10.2023.

Play Attention je biofeedback sustav učenja koji se koristi u radu s djecom s poteškoćama u učenju i razvoju poput ADHD-a, disleksije, diskalkulije, disgrafije i spektra autizma. Trenutno je vodeći sustav učenja kroz koji se na neinvazivan način treniraju kognitivne sposobnosti kod djece i osoba s raznim neurorazličitostima. 

Treniranje i jačanje kognitivnih sposobnosti poput koncentracije, fokusa, jezika, govora, kontrole emocija (i ostalih) dovodi do poboljšanja sveopćeg stanja djeteta. Smanjuju se neželjena ponašanja poput nemogućnosti koncentracije, slabe samokontrole, uklapanja u svakodnevicu i izvršavanja obveza. 

Play Attention trenutno se koristi u preko 20 škola diljem Hrvatske, i u mnogim privatnim centrima, udrugama, klinikama i bolnicama. Rezultati su vidljivi u velikom postotku djece koja na ispravan način prolaze kroz tretmane, te su Play Attention tretmani uvršteni kao službena preporuka psihologa nakon što se djetetu potvrdi dijagnoza.

Online edukacija traje 3 sata (moguće trajanje do 3h i 30 min zbog pitanja i diskusije) i namijenjena je učiteljima, profesorima, edukacijskim rehabilitatorima i stručnoj službi, ali i roditeljima i osobama koje razmatraju uvođenje Play Attention sustava u svakodnevicu djeteta.

Kada?
Utorak, 10.10.2023. od 16 do 19 sati

Kako se prijaviti? 
Prijaviti se možete ovdje (link). Nakon što pošaljete ispunjenu Prijavnicu, dobit ćete podatke za uplatu i potvrdu vaše prijave.

Koliko?
Cijena edukacije je 65 EUR (489,74 HRK). Tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

Što?
• osigurani su svi materijali u pdf.-u
• nakon edukacije stječe se certifikat čime se postaje ovlaštena osoba za provedbu tretmana
• edukacija je podijeljena u dva Modula
• I. Modul: prolazi se kroz neurorazličitosti, kognitivne sposobnosti i način na koji se kognitivne  sposobnosti treniraju koristeći Play Attention sustav učenja
• II. Modul: bavi se biofeedback tehnologijom i ispravnim korištenjem Play Attention uređaja – kako ga instalirati, kako koristiti program, kako organizirati tretmane i kako pratiti progres djeteta

Tijekom edukacije, svi sudionici moći će postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u Modulima.