Play Attention edukacija i certifikat

Na edukaciji se polaznicima približava filozofija i rad na Play Attention-u te se uči kako najefikasnije koristiti uređaj i software koji dolazi uz uređaj.

Edukaciju održavamo online putem Zoom ili Teams aplikacije i traje otprilike 3 sata. Jednostavnost cijelog Sustava učenja Play Attention omogućuje da na edukaciji mogu sudjelovati svi i nije ograničena samo na određenu struku. Stoga, edukacija je namijenjena učiteljima, profesorima, edukacijskim rehabilitatorima i stručnoj službi, ali i roditeljima i osobama koje razmatraju uvođenje Play Attention sustava u svakodnevicu djeteta.

Više puta godišnje održavamo javnu online edukaciju nakon koje svi sudionici dobivaju certifikat. Termine tih edukacija objavljujemo minimalno 3 tjedna prije početka istih.

Razne ustanove i organizacije mogu za potrebe svojih stručnih suradnika organizirati online edukaciju po dogovorenom terminu nakon koje određeni broj učesnika dobiva certifikat. Edukaciju je moguće proći i individualno.

Za više informacija molimo da nas kontaktirate.

Certifikat

Nakon edukacije od 3 sata sudionik dobiva certifikat u .pdf formatu s rednim brojem.

Certifikat za ustanove

Edukaciju za izdavanje certifikata za ustanove organiziramo po dogovoru s ustanovama nakon koje određeni broj sudionika dobiva certifikat. Certifikat za ustanove naznačuje da je ta ustanova prošla edukaciju od minimum 3 sata te da u svojem radu provodi tretmane Play Attention. Ovdje možete vidjeti primjerak certifikata za ustanovu i web verziju certifikata koji se može staviti na web stranicu ustanove.
Play Attention Online Edukacija

Zbog velikog interesa i sve šire upotrebe Play Attention-a, 08.12.2022. održavamo Play Attention online edukaciju. 

Play Attention je biofeedback sustav učenja koji se koristi u radu s djecom s poteškoćama u učenju i razvoju poput ADHD-a, disleksije, diskalkulije, disgrafije i spektra autizma. Trenutno je vodeći sustav učenja kroz koji se na neinvazivan način treniraju kognitivne sposobnosti kod djece i osoba s raznim neurorazličitostima. 

Treniranje i jačanje kognitivnih sposobnosti poput koncentracije, fokusa, jezika, govora, kontrole emocija (i ostalih) dovodi do poboljšanja sveopćeg stanja djeteta. Smanjuju se neželjena ponašanja poput nemogućnosti koncentracije, slabe samokontrole, uklapanja u svakodnevicu i izvršavanja obveza. 

Play Attention trenutno se koristi u preko 20 škola diljem Hrvatske, i u mnogim privatnim centrima, udrugama, klinikama i bolnicama. Rezultati su vidljivi u velikom postotku djece koja na ispravan način prolaze kroz tretmane, te su Play Attention tretmani uvršteni kao službena preporuka psihologa nakon što se djetetu potvrdi dijagnoza.

Online edukacija traje 3 sata (moguće trajanje do 3h i 30 min zbog pitanja i diskusije) i namijenjena je učiteljima, profesorima, edukacijskim rehabilitatorima i stručnoj službi, ali i roditeljima i osobama koje razmatraju uvođenje Play Attention sustava u svakodnevicu djeteta.

Kada?
Četvrtak, 08.12.2022. od 16 do 19 sati

Kako se prijaviti? 
Prijaviti se možete ovdje (link). Nakon što pošaljete ispunjenu Prijavnicu, dobit ćete podatke za uplatu i potvrdu vaše prijave.

Koliko?
Cijena edukacije je 400kn (53,08 eur). Tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK

Što?
• osigurani su svi materijali u pdf.-u
• nakon edukacije stječe se certifikat čime se postaje ovlaštena osoba za provedbu tretmana
• edukacija je podijeljena u dva Modula
• I. Modul: prolazi se kroz neurorazličitosti, kognitivne sposobnosti i način na koji se kognitivne  sposobnosti treniraju koristeći Play Attention sustav učenja
• II. Modul: bavi se biofeedback tehnologijom i ispravnim korištenjem Play Attention uređaja – kako ga instalirati, kako koristiti program, kako organizirati tretmane i kako pratiti progres djeteta

Tijekom edukacije, svi sudionici moći će postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u Modulima.