Play Attention edukacija i certifikat

Na edukaciji se polaznicima približava filozofija i rad na Play Attention-u te se uči kako najefikasnije koristiti uređaj i software koji dolazi uz uređaj. Po dogovoru, edukacija se održava u Vašim prostorima ili našim u Zagrebu. Broj polaznika na edukaciji nije ograničen. Jednostavnost cijelog Sustava učenja Play Attention omogućuje da na edukaciji mogu sudjelovati svi, tako da nije ograničena samo na određenu struku. Vrijeme trajanje edukacije je cca 2 sata.

Certifikat

Nakon edukacije koja minimalno traje 2 sata osoba dobiva Certifikat s rednim brojem. Osim fizičkim osobama certifikat se dodjeljuje i ustanovama koje u svojem radu provode tretmane Play Attention.

Play Attention Online Edukacija

Zbog velikog interesa i sve šire upotrebe Play Attention-a, pojavio se deficit educiranih i certificiranih trenera koji su ovlašteni provoditi tretmane. Radi toga, ali i trenutne situacije uzrokovane COVID-19 virusom, održavamo dvije Play Attention online edukacije. 

Play Attention je biofeedback sustav učenja koji se koristi u radu s djecom s poteškoćama u učenju i razvoju poput ADHD-a, disleksije, diskalkulije, disgrafije i spektra autizma. Trenutno je vodeći sustav učenja kroz koji se na neinvazivan način treniraju kognitivne sposobnosti kod djece i osoba s raznim neurorazličitostima. 

Treniranje i jačanje kognitivnih sposobnosti poput koncentracije, fokusa, jezika, govora, kontrole emocija (i ostalih) dovodi do poboljšanja sveopćeg stanja djeteta. Smanjuju se neželjena ponašanja poput nemogućnosti koncentracije, slabe samokontrole, uklapanja u svakodnevicu i izvršavanja obveza. 

Play Attention trenutno se koristi u preko 20 škola diljem Hrvatske, i u mnogim privatnim centrima, udrugama, klinikama i bolnicama. Rezultati su vidljivi u gotovo 100% djece koja na ispravan način prolaze kroz tretmane, te su Play Attention tretmani uvršteni kao službena preporuka psihologa nakon što se djetetu potvrdi dijagnoza. 

Online edukacija traje 3 sata i namijenjena je učiteljima, profesorima, edukacijskim rehabilitatorima i stručnoj službi, ali i roditeljima i osobama koje razmatraju uvođenje Play Attention sustava u svakodnevicu djeteta. 

Kada?
Subota, 28.11.2020. od 10 do 13 sati
Četvrtak, 03.12.2020. od 17 do 20 sati

Kako se prijaviti? 
Prijaviti se možete ovdje (link). Nakon što pošaljete ispunjenu Prijavnicu, dobit ćete podatke za uplatu i potvrdu vaše prijave.

Koliko?
Cijena edukacije je 400kn (55 eur).

Što?
• osigurani su svi materijali u pdf.-u
• nakon edukacije stječe se certifikat čime se postaje ovlaštena osoba za provedbu tretmana
• edukacija je podijeljena u dva Modula
• I. Modul: prolazi se kroz neurorazličitosti, kognitivne sposobnosti i način na koji se kognitivne  sposobnosti treniraju koristeći Play Attention sustav učenja
• II. Modul: bavi se biofeedback tehnologijom i ispravnim korištenjem Play Attention uređaja – kako ga instalirati, kako koristiti program, kako organizirati tretmane i kako pratiti progres djeteta

Tijekom edukacije, svi sudionici moći će postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u Modulima.